onze aanpak

Wij hebben een duidelijke visie op de aanpak van een succesvolle aanbesteding. Jacobs Development staat voor de verantwoordelijkheid leggen waar deze het beste gemanaged kan worden. We halen het beste uit uw medewerkers en vullen aan of leiden op waar dat nodig is. Hierdoor werken we niet alleen aan het winnen van de tender, maar ook aan een duurzame ontwikkeling van uw organisatie op gebied van succesvol tenderen in de toekomst.

Jacobs Development zorgt ervoor dat u meer succes haalt uit aanbestedingen. Dit doen we door een aantal stappen te doorlopen:

  • Samen met u te kijken waar de toegevoegde waarde van uw bedrijf ligt.  Waar bent u of is uw organisatie goed en onderscheidend in.
  • De volgende stap is om een lijst samen te stellen met potentiële projecten waaruit we zeer specifiek een aantal projecten kiezen waar met uw organisatie het verschil gemaakt kan worden.
  • Hierna bekijken we de tenderafdeling om te bekijken hoe deze afdeling aansluit op de door u gekozen projecten.
  • Tijdens het aanbestedingsproces zorgt Jacobs Development met coaching on the job. Met de nieuwe specifieke koers als organisatie betekent dit voor de tenderteams ook een andere manier van tenderen. Door het team en de tendermanager te coachen met de aanbesteding gaat het kans van winnen omhoog.
  • Gedurende het hele traject zorgen we ervoor dat nieuwe kennis en ervaring in uw  organisatie geborgd wordt. Deze duurzame manier van samenwerken zorgt ervoor dat u ook in de toekomst profiteert van deze succesvolle wijze van aanbesteden.